NAUTOR'S SWAN BENELUX

Swan staat voor passie, kwaliteit, design en vernieuwing. De werf staat in het noorden van Finland, waar ze nog echt vakmanschap kennen. Dit in combinatie met een Italiaans management die passie en styling hoog en het vaandel hebben, levert een uniek product op. Sinds 2004 zijn wij trotse agent van dit unieke merk en hebben we ons al meerdere malen agent van het jaar mogen noemen.

Het team van Nautor's Swan Benelux bestaat uit gepassioneerde zekers. Gedreven door onze kernwaarden van een persoonlijke relatie, toewijding en samenwerking gaan wij graag het avontuur aan. Wij beperken ons hierbij niet tot de verkoop van een boot, maar bieden een compleet pakket. Van verkoop (nieuw en brokerage) tot complete refit. Als Authorised Nautor's Swan Service Centre kunnen we elke klus aan en streven we naar perfectie.

We opereren vanuit Seaport Marina IJmuiden, direct aan de Noordzee en slechts een half uur vanaf Amsterdam. Hier hebben we alle benodigde faciliteiten, zoals een 65 tons botenlift, mastenkraan en een verwarmde hal en bovenal onze eigen technisch personeel voor al uw klussen.

Klik hier voor meer informatie

THE WORLD OF SWAN

Swan is meer dan alleen de boot die u ziet varen. Uniek is de familie, de service en het netwerk er omheen.

De familie

Club Swan is een netwerk van Swan eigenaren en vrienden. Club Swan verbindt mensen met elkaar door middel van borrels, wedstrijden en speciale evenementen. Regelmatig wordt er een nieuwsupdate verspreid om u op de hoogte te stellen van de laatste ontwikkelingen.

Evenementen

Club Swan organiseert door het jaar heen wereldwijde evenementen, zoals Swan Rendezvous, Swan Cups en dinner party's. Momenten waarop eigenaren met dezelfde passie voor zeilen bij elkaar komen en ervaringen uitwisselen.    

Customer Service

Een probleem aan boord kan helaas altijd voorkomen. Nautor's Swan doet er alles aan om dit snel en zorgeloos op te lossen. Een aftersales team reist de wereld rond om problemen snel op te lossen. Daarbij zijn er op diverse locaties wereldwijd Authorised Service Centres voor aftersales en onderhoud. De medewerkers zijn op de werf in Finland opgeleid en kennen de boot tot in detail.

Ook wij zijn een van de Authorised Service Centres en werken desgewenst op locatie.

 

 

Racing

Wedstrijdzeilen heeft altijd een belangrijke rol gespeeld bij Swan. Al zo lang het merk bestaat wordt de Swan Cup georganiseerd. De eenheidsklassen zijn al jaren erg succesvol en niet meer weg te denken bij grote evenementen.

Wij hebben veel ervaring met eenheidsklasse racen en zijn dan ook nauw betrokken bij de ontwikkelingen van de Swan klassen. In 2018 start er een nieuwe serie voor de Club Swan One Designs: de Club Swan 50, 45 en de 42.

Meer informatie is te vinden op: thenationstrophy.com

 

To top

DE BELEVING VAN EEN BOOT BOUWEN

Een nieuwe Swan bouwen is het verwezenlijken van een droom. Bij een bezoek aan de werf in Pietarsaari in het noorden van Finland begint de echt beleving. De werf staat voor kwaliteit en vakmanschap. Dit is niet alleen terug te zien in de nette werkomgeving en passie van het personeel, maar uiteraard ook in het eindresultaat.

Nautor's Swan maakt het mogelijk dat uw schip naar eigen inzicht en smaak kan worden bepaald: het hout, de kleuren, de materialen en extra opties. Alles is bespreekbaar! Nautor onderscheidt zich door de kwaliteit in eigen hand te houden. Mallen, romp, dek en het interieur worden in huis gemaakt. Na een rondleiding over de werf, waarbij u meer inzicht krijgt in het bouwproces, gaat u om tafel met de designers voor zowel het interieur als het exterieur,

Nautor's Swan Benelux, de officiële agent voor de Benelux, heeft veel ervaring met nieuwbouwprojecten en bekijkt het proces mede vanuit een zeilersperspectief. Hierbij kent zij haar klanten en begeleidt de bouw van A tot Z. Het team is in staat technische oplossingen te beoordelen en vorm te geven. 

NU IN AANBOUW SWAN 65
VOOR NEDERLANDSE OPDRACHTGEVER

Contacts Block

 • Benelux Netherlands

  Nautor's Swan - Benelux

  Kennemerboulevard 726
  1976ES IJmuiden, the Netherlands
  T +31 255 525839

  Mr. Gideon Messink 
  M +31 653 12 1534 
  E gideon@messink.nl

  Mr. Art Hiddinga 
  M +31 6 46 43 42 94
  art.hiddinga@nautorswan.nl

  http://benelux.nautorswan.com

   

   

  52.460806 4.557710
 • Contact us

  Contact Us
  By checking this box, I confirm that I have read and understood the Privacy Policy of Nautor Holding s.r.l. in accordance with the Article 13 of REGULATION (EU) 2016/679. I agree that my personal data are processed by Nautor Holding s.r.l. in compliance with its Privacy Policy.
  Privacy policy*
  captcha
  All fields are mandatory

  News feed